Welk programma past bij jou?

Onze programma's

Creëer de beste versie van jezelf met onze Personal Slim trainingsprogramma’s en wordt fitter dan ooit!

Personal Training

Individuele training

Personal Training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van jouw gestelde doelstellingen. Trainen met een Personal Trainer heeft vele voordelen. De belangrijkste daarvan is het behalen van je doelstelling door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen die de Personal Trainer je geeft. De trainer zal je motiveren en aanmoedigen om het uiterste uit jezelf te halen, waarbij het resultaat na elke training steeds dichterbij komt. Niet alleen de fysieke, maar ook de mentale verandering zal je motiveren om meer uit jezelf te halen.

Duo training

Samen PT

Personal Training in tweetallen

Duo trainingen van Personal Slim hebben een aantal voordelen. We weten natuurlijk allemaal dat bewegen goed voor ons is en ons helpt om langer fit en vitaal te blijven. Wij helpen jou daar graag bij met persoonlijke begeleiding op maat. Zo bieden we jou de trainingen die aansluiten bij jouw wensen, trainingsniveau en zorgen we er natuurlijk voor dat het leuk en uitdagend is.

Voor iedereen die het een beetje eng vindt om alleen te gaan, of misschien niet altijd de motivatie heeft om te sporten, is een duo-training ideaal. Door samen met iemand te komen trainen weet je zeker dat je elkaar altijd kunt motiveren en dat je de ondersteuning hebt van een ’trainingsmaatje’.

Bovendien ben je met een duo training goedkoper uit dan wanneer je kiest voor 1 op 1 trainingen. Je deelt namelijk de prijs voor onze personal training in Leeuwarden met je sportmaatje. Dit maakt het nog aantrekkelijker om onder begeleiding van Personal Slim te komen werken aan jouw fitheid!

Smallgroup Training

Persoonlijke aandacht in kleine groepen

Iedereen wil fit en gezond zijn, maar waar haal je de tijd vandaan? Je hebt je werk, relatie, gezin, vrienden enz. Je wilt wel sporten, maar je hebt gewoon geen tijd voor lange trainingen. Smallgroup training is hier de oplossing voor. Gedurende 60 min. train je onder begeleiding van een Personal Trainer je hele lichaam. Je wisselt steeds van oefening en traint hierdoor heel efficiënt kracht en conditie. Omdat je blijft doordraaien staat na 60 min je vetverbranding in de hoogste stand en is je training voltooid!

50 Fit

50 FIT Personal training

Vitaliteit, Balans, Maatwerk

Onze missie? Een gezond en gelukkig leven voor iedereen. Wij leren jou je lichaam op de juiste manier te gebruiken zodat je in balans verder aan jouw vitaliteit kunt bouwen. Het gaat bij Flexercise Treatments dus om de verhoudingen tussen het mentale, sociale en fysieke aspect.

Vitaliteit 

Krachttraining is het enige ‘wondermiddel’ voor meer vitaliteit op de langere termijn. Gezond ouder worden kan dus zeker, met de hulp van krachttraining.

Balans

Personal Slim focust zich op een balans tussen het lichamelijke en geestelijke effect van gezondheid. Een fit leven bestaat uit meer dan alleen sport!

Maatwerk

Wij focussen ons op de verhouding tussen fysieke belasting en de belastbaarheid van de sporter zodat je verantwoord werkt aan je gezondheid.

Heb je een vraag ?

Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 - 21:00 uur beschikbaar.

Bel ons op

06 57 55 2066

Of stuur een Whatsapp bericht

Stuur je vraag

Wil jij je aanmelden voor een intake of heb je een andere vraag?

Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht. Dan gaan we samen kijken naar het beste programma voor jou.